Fth Lönneberga

Lönneberga är ett av 5 fritidshem på Hästhagsskolan. Här går elever från klass 2A och 2B som bildar ett fritidshem med ca: 45 elever.

Viveka Rosenberg, Fritidshemsansvarig, samverkan i 2A, Barnskötare
Fredrik Barck-Holts, Fritidspedagog, samverkan i 2B
Ronja Rosenberg, Resurs i åk.4, Fritids.
Elisabeth Lundmark, Fritids

Våra fasta aktiviteter:
Måndag: Rollspel och skapande verksamhet. Vi målar, lägger pärlplattor och tillverka smycken mm.
Tisdag: Utedag! Vi går till en park eller närliggande skog och gör en planerad aktivitet. Vi återvänder till skolan ca: 16.00
Onsdag: Vi har fotboll i samarbete med ” Idrottslyftet” där man kan spela fotboll tillsammans med Marcus, tränare från Sköndals IK kl. 15.00-16.00.
Torsdag: Vi är i lilla gympasalen och har lek och rörelse.
Fredag: Vi varvar ner efter veckans arbete med fritt skapande, rollspel och ev. film. Vi har även Handboll i stora gympasalen tillsammans med tränare från ”Idrottslyftet kl. 15.05-16.05.

Vi har i demokratins tecken startat ett projekt för att öka barnens inflytande på fritids. Detta har vi valt att kalla ”Fritidsråd”. Det sker den sista onsdagen i månaden.

Telefonnummer till fritidshemmets avdelning är 076-8254075