Frånvaroanmälan

Anmäl frånvaro

Vid sjukdom:

Om ditt barn blir sjukt ska du anmäla en giltig frånvaro till skolan före klockan 7:45 på morgonen, varje sjukdag.

1. Du kan anmäla ditt barn som frånvarande via skolplattformen. Om du behöver hjälp finns det att hitta här

2. Med appen "Anmäl frånvaro Stockholm" kan du snabbt och enkelt använda din mobiltelefon för att anmäla ditt barns frånvaro.

Appen finns där du vanligtvis laddar ned appar och finns både till android samt iphone.  (På din mobiltelefon)

Guide för att anmäla frånvaro via App

Om Skolplattformen:
Skolplattformen är en digital plattform som alla Stockholm stads förskolor och skolor kommer att använda. Skolplattformen ersätter Skolwebben och Learnify. Här kan du som vårdnadshavare bl a  anmäla frånvaro, läsa de dokument som innehåller information kring ditt barns kunskapsutveckling och här kommer vi även arbeta med elevernas utvecklingssamtal och IUP:er. Viktigt att du som vårdnadshavare även lägger in kontaktuppgifter på skolplattformen så vi har dem uppdaterade inom skolan.

För detta krävs e-legitimation eller BANK-id.