Frånvaroanmälan

Anmäl frånvaro

Du kan anmäla ditt barn som frånvarande antingen via Stockholm Skolwebb, via SMS eller via APP.

Vid sjukdom:
Om ditt barn blir sjukt ska du anmäla en giltig frånvaro till skolan före klockan 7:45 på morgonen, varje sjukdag.

1. Skicka ett SMS till 073 0121740. OBS, det går inte längre att tala in ett meddelande. Du måste registrera ditt mobiltelefonnummer i Stockholm Skolwebb för att du ska kunna SMS:a frånvaro.

2. Med appen "Anmäl frånvaro Stockholm" kan du snabbt och enkelt använda din mobiltelefon för att anmäla ditt barns frånvaro.

Appen finns där du vanligtvis laddar ned appar och finns både till android samt iphone.  (På din mobiltelefon)

Support och mer information om frånvaro hittar du här hos www.stockholm.se (direktlänk).

Guide för att anmäla frånvaro via App

Guide för att anmäla frånvaro via SMS-tjänst