Till innehåll på sidan

Förskoleklasser på Kvickenstorpsskolan - Information om inskolning och uppstarten

Nu är inskolningarna till förskoleklasserna klara!

Hej alla föräldrar!

Under april/maj har det varit många nya förväntansfulla 6 åringar på besök i förskoleklasserna. Vid dessa tillfällen har ni föräldrar haft möjlighet att ställa frågor och barnen har bekantat sig med lokalerna. Allt har gått bra och personalen har gjort ett fint jobb.

Nu kan vi också meddela att vi anställt Lina Englund och Paulina Paredes Linde som lärare till förskoleklasserna Fc och Fd på Kvickenstorpsskolan. De kommer att börja vid terminsstarten och följa klasserna till årskurs 3.

Uppropet är onsdagen den 20 augusti kl.14.00 på skolgården med ballonguppsläpp och fikaservering. Lärarna står med en skylt så att ni lätt hittar er klass.

Lärarna i förskoleklasserna kommer att erbjuda överlämningssamtal tillsammans med vårdnadshavare i aug/sep.

Har du anmält behov av omsorg på fritidshem till ditt barn from den 13 augusti så kommer förskoleklasspersonal att möta upp ert/era barn på skolgården kl.09.00 denna dag. Självklart kan du som förälder vara med. Det är Sussi Niska och Mats Oskarsson som kommer att ta emot barnen.

Vi rekommenderar att barnen börjar i samband med skolstarten den 20 augusti.

Fredagen den 15 augusti och måndagen den 18 augusti kommer fritidshemmen att ha begränsat öppethållande med anledning av skolans studiedagar.

Ni som känner att ni behöver komma i kontakt med skolan, t ex för att lämna viktig information om ditt barn, går det bra att höra av er till Patrik Sjöberg bitr.rektor 076-1292414 eller maila patrik.sjoberg@stockholm.se  eller Helena Iversen bitr.rektor 08-508 47 105 eller maila helena.iversen@stockholm.se

Med vänliga häsningar, Skolledningen