Förskoleklasser på Hästhagsskolan - Information om inskolning och uppstarten

Nu är inskolningarna till förskoleklasserna klara!

Hej alla föräldrar!

Under april/maj har det varit många nya förväntansfulla 6 åringar på besök i förskoleklasserna. Vid dessa tillfällen har föräldrarna haft möjlighet att ställa frågor och barnen har bekantat sig med lokalerna. Det har gått otroligt bra och personalen gjorde ett fint jobb.

Anna Rehn och Magdalena Domagala kommer att vara lärare till förskoleklasserna Fa och Fb på Hästhagsskolan. De kommer att börja vid terminstarten. Uppropet är onsdagen den
20 augusti kl.09.00 på skolgården.
Lärarna står med en skylt så att ni lätt hittar er klass.

Lärarna i förskoleklasserna kommer att erbjuda överlämningssamtal tillsammans med vårdnadshavare i aug/sep.

Har du anmält behov av omsorg på fritidshem till ditt barn from den 13 augusti så kommer förskoleklasspersonal att möta upp ert/era barn på skolgården kl.09.00 denna dag. Självklart kan du som förälder vara med. Det är Narin Zakoli och Amela Basagic som kommer att ta emot barnen.

Vi rekommenderar att barnen börjar i samband med skolstarten den 20 augusti.

Fredagen den 15 augusti och måndagen den 18 augusti kommer fritidshemmen att ha begränsat öppethållande med anledning av skolans studiedagar.

Föräldrar som känner att de behöver komma i kontakt med skolan, tex för att lämna viktig information om sitt barn går det bra att höra av sig till Patrik Sjöberg bitr.rektor 076-1292414 eller mail patrik.sjoberg@stockholm.se  eller Helena Iversen bitr.rektor 08-508 47 105 eller mail helena.iversen@stockholm.se

Med vänliga hälsningar, Skolledningen