Famnen

Famnen är en kostnadsfri mottagning för barn och ungdomar mellan 0-23 år samt deras föräldrar.

Du är välkommen till Famnen om du bor inom Farsta stadsdelsområde och önskar samtalsstöd för till exempel oro, stress, om du har det bråkigt hemma eller om du behöver föräldrastöd.
Syftet med Famnen är att man som familj eller ungdom ska kunna ska söka stöd kostnadsfritt och helt prestigelöst. Är det ett svårare problem som Famnen inte kan stötta familjerna med så hänvisas man till rätt instans.

Samtal med barn och ungdomar
Vi erbjuder också BRA-samtal till barn och ungdomar mellan 7-18 år som har en nära anhörig med t.ex. missbruk, psykisk ohälsa eller annan sjukdom.

Vi träffas hela familjen eller enskilt, om det passar bättre.

Vi som arbetar på Famnen är kuratorer med bred kompetens och lång erfarenhet i arbetet med barn, ungdomar och familjer.

Välkommen att boka tid för ett samtal
Ring oss på: 08-508 18 201

Telefontider:
Tisdagar 17.00–18.30
Fredagar 09.00–10.30

Ni kan också sms:a så hör vi av oss så fort vi har möjlighet
076 12 18 201