Information inför hösten 2017.

Farsta grundskola/Adolf Fredriks musikklasser dvs Kvickenstorpsskolan, Hästhagskolan och Adolf Fredriks musikklasser på Farstavägen slås inför terminsstart i höst ihop, även fysiskt, i en byggnad i nya fräscha lokaler på Farstavägen 118.

Huset som nu är Kvickenstorpsskolan, som inte kommer att ingå i rektorsområdet Farsta grundskola/Adolf Fredriks musikklasser, kommer i höst att inrymma delar två från andra skolor:

• Skönstaholmsskolan bygger upp en ny verksamhet från förskoleklass med start ht 2017. Infomöte gällande detta kommer att hållas 1 februari kl 18.30 i matsalen på Kvickenstorpsskolan
  • Hökarängsskolan kommer att ha undervisning för högstadiet i Kvickenstorpshuset under tiden som delar av Hökarängskolan repareras.
  • Hästhagskolans lokaler kommer att renoveras framöver.